ZieglerSoft er en "gammel" virksomhed

ZieglerSoft består af 2 ejere/medarbejdere, Nina Ziegler og Claus Ziegler.

Vi startede ZieglerSoft i januar 1992, hvilket i denne branche er ekstremt lang tid siden.

Vi er startet for egne midler - vi er ikke ejet af andre end os selv. Dette betyder, at vi er uafhængige af andres mening om hvordan tingene skal være. Vi kan derfor frit arbejde for at skabe de bedste løsninger for vores kunder.

Vi er også en gammel virksomhed i den forstand, at de gamle dyder om aftalt pris er noget, som skal overholdes.

Inden vi startede ZieglerSoft havde vi bl.a. arbejdet med teknik/mekanik, programmering/softwareudvikling, undervisning, administrativt arbejde m.m., som ansatte i både private virksomheder og offentlige institutioner. Dette betyder, at vi har erfaringer, som rækker udover det, som kan læres på uddannelsesinstitutionerne.

Når opgaverne kræver det, har vi en række samarbejdspartnere, som vi trækker på. Vi er derfor i stand til at tilbyde løsninger, som er udover det man normalt kan forvente af en virksomhed som "kun" har 2 medarbejdere.

Vi har i årenes løb oparbejdet en fast kundekreds. Enkelte af vores kunder har givet lov til, at vi oplyser deres navne og beskriver de produkter, vi har lavet for dem. Andre kunder har behov for at bevare deres privatliv.

Vi har bl.a. i samarbejde med Martin gruppen udviklet deres hjemmeside. Hjemmesiden består af en lang række sider, som er samlet i en SQL-database. En lang række eksterne samarbejdspartnere har mulighed for at supplere siden med oplysninger. Siden opdateres selvfølgelig også af mange interne medarbejdere.

I samarbejde med Nissens kølerfabrik har vi udarbejdet en løsning som kan tage alle produktinformationer fra en SQL-database og lave et varekatalog direkte klar til trykning. Produktinformationerne kan også hentes til mindre kataloger til print direkte hos den enkelte kunde. Endvidere har vi lavet elementer til deres hjemmeside samt en hel del interne systemer til virksomhedens drift. Også en stor del service over for denne virksomhed er det blevet til

Som aktive deltagere i foreningsarbejde har vi udarbejdet hjemmeside for f.eks.  for Selskabet Det Culinariske Corps.

Andre eksempler på en enkel hjemmeside er f.eks.  hjemmesiden for bebyggelsen Juelsparken eller måske hjemmesiden for Restaurant SanGiovanni

Sidst men ikke mindst er denne hjemmeside og komponenterne til programmører eksempler på vores arbejde. Download evt. en gratis demoudgave af vores komponenter via download-siden.


26.11.2018
Ny version af "ZieglerCollection one"
Læs mere...

18.05.2017
Telefon
Læs mere...

30.03.2017
Ny version af ZieglerCollection er klar
Læs mere...

28.11.2016
ZieglerCollection one
Læs mere...

29.04.2016
Ny version af ZieglerCollection one
Læs mere...

28.06.2012
Coming soon to a RAD IDE near you, the future of C++ - 64bit, C++11, ARM, iOS and Android
Læs mere...

02.09.2011
Delphi XE2
Læs mere...

Vi bruger cookies til at gemme dine valg her på siden - fortsat brug betyder du accepterer dette